VOLO

 

Wat is een VOLO?
Met deze munt kan de vrijwilliger een waardering naar keuze 'betalen' bij de lokale ondernemers op ons eindejaarsevent. Voor elk gewerkt en geregistreerd uur ontvangt je 1 VOLO.

Wat is een VOLO waard?
De waarde van de VOLO is afhankelijk van het aantal geregistreerde uren van de vrijwilligers en de bijdrage van de lokale bedrijven. Let op, de VOLO is alleen geldig in het jaar van ontvangst.

Tijdens het Volontario event Heerlen kan de vrijwilliger deze VOLO inleveren op de stand van de lokale ondernemer.

Wanneer kan ik mijn VOLO’s inwisselen?
Aan het einde van het kalenderjaar wordt een evenement georganiseerd waar de VOLO’s worden uitgereikt en de vrijwilliger ze kan inwisselen. Er is geen ander moment mogelijk om de VOLO’s in te wisselen. Mocht je onverhoopt niet in de gelegenheid zijn om naar het evenement te komen, dan mag je iemand anders vragen om de VOLO’s voor je in te wisselen.

Wanneer kom ik voor VOLO’s in aanmerking?
Als je geregistreerd vrijwilliger bent bij Alcander of Welzijnsgroep en je uren registreert via Volontario Heerlen.

Wat kan ik voor mijn VOLO’s krijgen?
Dat is afhankelijk van wat de bedrijven aanbieden. Dit kan bijvoorbeeld zijn: een eetbon, fashioncheque, bloemenbon, schoonheidsbehandeling, vlaai, fotoreportage, tuin of woondecoratie, consumpties. 

Welke bedrijven doen mee?
Dat is nog niet bekend. Onze medewerkers zijn hard aan het werven. Zodra we meer weten over de deelnemende bedrijven, wordt dat hier geplaatst.

Wat gebeurt er met mijn VVV-bon die ik altijd kreeg?
De waarde van de VVV-bon wordt omgezet in VOLO’s. Tijdens het evenement kun je hier leuke items voor kopen.

Vragen?
Heb je nog vragen? Mail dan naar volontario@welzijnsgroep.nl

Openen in nieuw venster