Hier kun je alles vinden over het registreren van je uren

Hoe werkt registratie?
Klik hier om te zien hoe jij je stap voor stap kunt registreren.

Wat als ik niet al mijn uren registreer?
Alleen voor alle geregistreerde uren kunnen we VOLO’s uitkeren. Als je je uren niet registreert, ontvang je hier geen VOLO’s voor. Je krijgt dan wel de waarde van de VVV-bon uitgekeerd in VOLO’s.

Wat is de deadline van registratie?
De uren van de maand januari moeten uiterlijk eind februari ingevoerd zijn. Je hebt dus een flinke periode de tijd om je uren te registreren.

Wat als ik te laat ben met registratie van mijn uren?
Je moet jezelf natuurlijk niet tekort doen. Als je tijdig je uren registreert, krijg je aan het einde van het jaar voor ieder uur dat je geregistreerd hebt, extra VOLO’s. Ben je te laat met registreren, dan kunnen we deze uren helaas niet meetellen in de verrekening van de VOLO’s. Je blijft je recht houden op de waarde van de VVV-bon in VOLO’s. Zet het registratiemoment in je agenda!

Hoeveel uur mag ik registreren per dag?
Je mag alleen het aantal uren registreren dat je vrijwilligerswerk bij Alcander of Welzijnsgroep hebt gedaan, met een maximum van 12 uur per dag. 

Wie controleert dat?
De uren worden gecontroleerd door de beroepskracht van Alcander of Welzijnsgroep bij wie je bent ingeschreven.

Wat als ik mijn uren niet wil registreren?
Je moet jezelf natuurlijk niet tekort doen. Als je je uren registreert, krijg je aan het einde van het jaar voor ieder uur dat je geregistreerd hebt, extra VOLO’s. Wil je je echt niet registreren, dan behoud je het recht op de waarde van de VVV-bon in VOLO’s. 

Wie is mijn aanspreekpunt?
Je aanspreekpunt is de beroepskracht van Alcander of Welzijnsgroep die jouw vrijwilligersteam begeleidt.

Openen in nieuw venster